Melse Maljaars als agrarisch loonbedrijf

Melse Maljaars heeft diverse machines om veehouders te ondersteunen bij het bewerken van de grond en het inzaaien en oogsten van onder ander maïs en gras. Omdat steeds weer andere gewassen en nieuwe teeltmethoden zich voordoen, volgen wij als agrarisch loonbedrijf continu de ontwikkelingen in de veehouderij. Specialistische machines zijn niet altijd rendabel om als veehouder zelf aan te schaffen. Melse Maljaars kan direct schakelen op de momenten dat u als veehouder een specialistische machine nodig heeft. Melse Maljaars stemt het gewenste moment met u af en levert de machine met een gespecialiseerde machinist. Onze machines zijn vaak uitgerust met GPS om zo nauwkeurig mogelijk te werken.

Grondbewerking, zaaien en oogsten

In de veehouderij ondersteunt Melse Maljaars u graag bij het ploegen, frezen, roteren en spitten van grond en het (door)zaaien van gras en het zaaien van maïs. Als veehouder kunt u zelf het zaad inkopen, maar het is ook mogelijk om dit aan ons over te laten. Het oogsten van gras en maïs doet Melse Maljaars vaak in samenwerking met Loonbedrijf Wisse uit Meliskerke. Het gras kan op drie manieren worden geoogst: met een hakselaar, via een opraapwagen of ingewikkeld door een balenpers. De balenpers gebruiken we wanneer het gras droog is.

Machines voor agrarisch loonwerk in de veehouderij

Als agrarisch loonbedrijf uit Zeeland hebben wij ons vooral gespecialiseerd in machines voor de voederwinning, om de veehouders aan de westkant van Walcheren van dienst te zijn. In de veehouderij maken we gebruik van de volgende machines:

  • Vier combines
  • Zeven zaaimachines
  • Vredo grasdoorzaaimachine
  • Drie Hakselaars
  • Triple maaicombinatie
  • Twee grootpakpersen en balen wikkelaar
  • Diverse kleine machines

Meer weten of machine inhuren voor veehouderij?

Melse Maljaars ondersteunt u graag bij grondbewerking of het zaaien of oogsten van uw gewassen. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Wilt u direct een machine inhuren? Neem contact op via info@melse-maljaars.nl of bel naar 0118 – 58 15 13.