Sinds 1924

Melse Maljaars is al meer dan 90 jaar een begrip in Zeeland. In 1924 schreef de familie Melse zich in bij de Kamer van Koophandel. Het bedrijf startte met agrarische werkzaamheden en had in die tijd twee medewerkers in dienst. Met slechts enkele machines werd het werk op het Zeeuwse platteland uitgevoerd. In 1957 sloot de schoonzoon van Melse, Adri Maljaars, zich aan bij het bedrijf. Melse Maljaars was een feit. Vanaf de jaren ’60 specialiseerde Melse Maljaars zich in grondverzet. Door de opkomst van machines werd het handwerk minder. Melse Maljaars breidde het machinepark uit. Opdrachtgevers konden Melse Maljaars nu ook inzetten voor graafwerkzaamheden en het transport van grond. Sindsdien is het Zeeuwse loon- en verhuurbedrijf uit Aagtekerke flink gegroeid.

Wie zijn wij?

In 1991 kwam Piet de Visser in dienst bij Melse Maljaars. Zijn schoonvader Adri Maljaars was toen al werkzaam binnen het bedrijf. Jan de Visser kwam in 1999 in dienst. Na diverse functies binnen het bedrijf, zijn Piet en Jan nu directeur en eigenaar van Melse Maljaars. Piet is aanspreekpunt voor externe contacten en bij Jan ligt de focus op de planning en administratie van het bedrijf.

“Melse Maljaars is al meer dan 90 jaar een begrip in Zeeland.”

Diensten en opdrachtgevers

Met zo’n 40 medewerkers en de modernste apparatuur en machines ontzorgen we dagelijks onze opdrachtgevers. Van agrarisch loonwerk in de akkerbouw en veehouderij tot grondverzet en transport en van straat- en groenonderhoud tot GPS metingen; ons loon- en verhuurbedrijf is van alle markten thuis. Naast de inzet van onze tientallen wielkranen, minigravers, shovels, rupskranen en andere machines hebben wij ook kundige machinisten in huis die we graag inzetten voor projecten van onze opdrachtgevers. Dit doen we voor aannemers in de grond-, weg- en waterbouw, gemeentes, waterschappen, hoveniers, bouwbedrijven en particulieren.