Onderhouden van heggen en windsingels

Als expert op het gebied van groenonderhoud voert Melse Maljaars diverse onderhoudswerkzaamheden uit. Met onze heggenknippers knippen wij heggen en windsingels keurig recht. Onze Kärcher werktuigdrager is voorzien van een snoeier met mulchbak. Voor het opruimen van het snoeisel maken we gebruik van een kleine trekker met een klepelmaaier en opvangbak. Na het knippen van de heggen en windsingels zuigt de klepelmaaier het groenafval op. Het snoeisel wordt hierin verkleind, waardoor het verwerkt kan worden als compost. Onze medewerkers werken daarnaast altijd met een handknipper en bladblazer om het snoeiwerk netjes af te werken en op te ruimen.

Houtbewerking

Bij Melse Maljaars werken we nauw samen met Van de Velde om houtbewerkingsmachines aan te bieden. Onze bosfrees en woodchipper gebruiken we voor het verwerken van hout op verschillende manieren. De bosfrees verwijdert boomstronken en wortels efficiënt, terwijl de woodchipper takken en snoeiafval verkleint tot houtsnippers. Deze kunnen worden gebruikt als mulch, brandstof of voor andere toepassingen. Bekijk ons uitgebreide aanbod op onze website.

Rotoreggen en inzaaien

Voor het bewerken en inzaaien van achtertuinen en groenstroken heeft Melse Maljaars een rotoreg met zaaimachine in één. Hierdoor is het mogelijk om de grond eerst fijn te maken met de rotorkopeg en vervolgens in te zaaien. Als de omstandigheden goed zijn kan dit zelfs in één werkgang worden gedaan.

Meer weten over groenonderhoud?

Bent u op zoek naar een professionele partij voor groenonderhoud? Melse Maljaars voert groenonderhoud uit langs fietspaden en wegen, op campings, bij bedrijven en hoveniers en bij particulieren. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.