Vlakke ondergrond met lasergestuurde levelers

De afgelopen 20 jaar heeft Melse Maljaars zich gespecialiseerd in het profileren van oppervlakten. Onze lasergestuurde levelers zijn een begrip in de Zeeuwse wegenbouw. Door lasergestuurde levelers te combineren met GPS-gestuurde machines, kunnen we diverse ondergronden tot op de millimeter nauwkeurig op de juiste hoogte brengen. Ideaal bij het egaliseren van funderingen. Door onze profileertechniek ligt de ondergrond volledig vlak, waardoor het asfalt of beton overal even dik aangebracht kan worden. Ook bij het aanleggen van straten, wegen of parkeerterreinen passen wij deze techniek toe. Melse Maljaars verzorgt graag het voorbereidende werk voor stratenmakers en asfalteerwerkzaamheden.

“Met laser- en GPS-gestuurde machines brengen we de ondergrond tot op de millimeter nauwkeurig op hoogte.”

Profileren met Volvo en JCB machines

Melse Maljaars werkt met schrankladers en shovels van Volvo en JCB. Onze machines kunnen wij voorzien van laserborden van 2,0 tot 2,7 meter breed. Daarnaast is het mogelijk om tonrond te profileren met één van onze machines. Hierdoor blijft het water niet op de weg liggen, maar loopt het er aan de zijkanten vanaf.

Meer weten over profileren?

Bent u benieuwd wat wij met onze profileermachines voor u kunnen betekenen? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of advies.