Transportbedrijf bij grondverzet

Bij grondverzet wordt vaak veel grond en zand vervoerd. Melse Maljaars ontzorgt daarin als transportbedrijf volledig. Naast het graafwerk kunnen wij zand, grond en (gebroken) puin met onze vrachtwagens vervoeren.

MAN 8×8 vrachtwagen

Onze 8×8 vrachtwagen heeft een laadbak van 20m3. Hiermee kunnen we grote hoeveelheden vervoeren over lange afstanden. Denk aan het transporteren van 100mzand over een afstand van 20 km. De 8×8 vrachtwagen is voorzien van vierwielaandrijving, waardoor ook transport op onverharde wegen en zandbanen mogelijk is.

MAN 6×6 vrachtwagens met laadkraan

Daarnaast beschikt Melse Maljaars over verschillende 6×6 vrachtwagens met laadkranen. Met de laadkranen kunnen we zware objecten zoals betonblokken verplaatsen en vervoeren. De 6×6 vrachtwagens zijn zeer geschikt voor het laden en vervoeren van allerlei materialen op bouwplaatsen, bij werkzaamheden in de wegenbouw of voor het ophalen van tuinafval voor hoveniers.

MAN 6×2 vrachtwagen

Melse Maljaars beschikt ook over een 6×2 oprijauto waarmee kranen en shovels over grotere afstanden vervoerd kunnen worden. Als de rijafstand voor het materieel te groot wordt, gaat het op de oprijauto naar het werk toe. Het maximale laadvermogen van deze auto is 18 ton. Indien nodig kunnen alle vrachtwagens voorzien worden van een semidieplader voor het transport van materieel.

Meer weten over onze vrachtwagens?

Wilt u meer informatie over de specificaties van onze vrachtwagens? Of bent u benieuwd naar de ervaring van onze chauffeurs? We helpen u graag! Neem contact op voor de mogelijkheden of reserveer uw vrachtwagen direct online.