Transport op onverhard terrein

Voor het vervoeren van materialen op onverharde terreinen gebruikt Melse Maljaars rupsdumpers. Deze transportmachines zijn geschikt om te werken op natte ondergronden. Het compacte formaat van de rupsdumpers is daarnaast ideaal voor locaties waar rollend materiaal niet terecht kan. Denk aan het werkzaamheden bij het herinrichten van tuinen. Na het uitgraven van een vijver vervoeren we de overtollige grond met onze rupsdumper naar de voortuin. Hier neemt onze vrachtwagen met laadkraan het over om de grond verder af te voeren.

Rupsdumpers voor iedere klus

De bakinhoud van onze rupsdumpers varieert tussen 0,5 m3 en 8 m3. Een aantal van onze rupsdumpers is daarnaast voorzien van een roterende bak die aan drie zijden kan kiepen. Hiermee zijn we in staat om voor iedere opdracht de juiste machine in te zetten. Melse Maljaars heeft in totaal acht rupsdumpers in het assortiment:

  • 1 rupsdumper met bakinhoud van 0,5 m3
  • 1 rupsdumper met bakinhoud van 1,0 m3
  • 4 rupsdumper met bakinhoud van 1,5 m3
  • 1 rupsdumper met bakinhoud van 5 m3
  • 1 rupsdumper met bakinhoud van 8 m3

Meer weten over onze rupsdumpers?

Het is bij Melse Maljaars mogelijk om rupsdumpers te huren met of zonder machinist. Voor vragen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Weet u al welk type rupsdumper u wil huren? Reserveer uw machine dan direct online!