Zand verdelen met wendbare shovels

Bij het aanleggen van wegen en parkeerterreinen komen grote hoeveelheden zand kijken. Het zand dat met vrachtwagens of tractoren wordt aangevoerd, kunnen wij met onze shovels verdelen en op profileren. In tegenstelling tot een kranen is het bij shovels mogelijk om al rijdend het werk te verzetten. Met deze wendbare machines is het daarnaast ook mogelijk om materiaal te laden en te lossen. Melse Maljaars heeft diverse hulpstukken om bijvoorbeeld buizen of pallets te verplaatsen. Met een shovel kun je letterlijk alle kanten op!

“Onze shovels hebben een bakinhoud van 0,5 tot 2,5 men zijn voorzien van GPS.”

Volvo, Ahlmann en JCB shovels

Melse Maljaars werkt met shovels van Volvo en Ahlmann. De shovels hebben een bakinhoud van 0,5 tot 2,5 kuub en zijn lasergestuurd. Onze grote shovels van het merk Volvo zijn voorzien van een knikbesturing. Ons assortiment shovels bestaat uit de volgende machines:

  • Giant
  • Ahlmann AZ95
  • Volvo L60H
  • Volvo L70H(2x)
  • Volvo MC125T
  • JCB 225T

De twee laatstgenoemde machines zijn schrankladers op rupsen.  Deze mini shovels zijn erg wendbaar en worden veel ingezet voor profileerwerkzaamheden. Deze kleine shovels zetten we in voor kleinere klussen, maar bijvoorbeeld ook voor grotere aannemers bij het aanleggen van wegen en fietspaden.

Meer weten over onze shovels?

Wilt u meer informatie over de specificaties van onze shovels of schrankladers? Of bent u benieuwd wat onze vakkundige machinisten voor u kunnen betekenen? Wij helpen u graag! Neem contact met ons op of reserveer uw shovel direct online.