Een shovel huren? De oplossing voor aannemers in Zeeland

  • Voor alle shovelwerkzaamheden nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen
  • Melse Maljaars is een VCA gecertificeerd bedrijf
  • Wij zijn al ruim 90 jaar een begrip in Zeeland op het gebied van grondverzet en transport
  • Wij verhuren zowel aan particulieren als aan bedrijven en aannemers

De shovel is een machine die vooral wordt gebruikt in de grond-, weg- en waterbouw. De shovel wordt ook wel wiellader of laadschop genoemd. Wilt u als aannemer een shovel huren? Dan bieden wij bij Melse Maljaars dé oplossing voor aannemers in Zeeland.

Een uitgebreid en professioneel shovelpark

Wij beschikken over een uitgebreid, modern en professioneel wagenpark met daarin ook vier shovels. Deze voertuigen variëren met een bakinhoud van 1 tot 2,5 kuub. Drie van onze shovels kunnen ook profileren met een leveler. Hiermee kunnen zand- of puinbanen tot op de millimeter worden afgewerkt. Daarnaast beschikken wij ook over een tweetal schrankladers met levelers voor het profileren van kleinere oppervlaktes. Een nieuwe ontwikkeling bij het shovelwerk is werken met GPS. Drie van onze shovels en de schrankladers zijn hiervoor uitgerust. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die GPS te bieden heeft of wilt u een shovel huren voor aannemers in Zeeland? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Shovel huren voor aannemers Zeeland? Neem contact op!

Zoals gezegd zijn ook aannemers bij ons aan het juiste adres. Wilt u een shovel huren voor aannemers in Zeeland? Plaats uw reservering dan direct online of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij laten u graag kennismaken met onze uitgebreide mogelijkheden.