Waarom Melse Maljaars?

Grondverzetmachine minikraan huren zeeland

Melse Maljaars is al ruim 90 jaar een begrip in grondverzet, transport, agrarisch loonwerk en straat- en groenonderhoud. Wij beschikken over een professioneel, modern en uitgebreid wagenpark met verschillende soorten grondverzetmachines. Dus, wilt u een grondverzetmachine, zoals een minikraan, huren in Zeeland? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Grondverzetmachine minikraan huren Zeeland?

Wilt u een grondverzetmachine huren in Zeeland? Dan hebben wij diverse mogelijkheden:

  • Shovels: ons shovelpark bestaat uit vier voertuigen met een bakinhoud van 1 tot 2,5 kuub.
  • Profileermachines: onze laadschoppen en schrankladers met levelers zijn niet meer weg te denken uit de Zeeuwse wegenbouw.
  • Rupskranen: wij beschikken over een vijftal rupskranen met een gewichtsklasse van 18 tot 40 ton.
  • Wielkranen: verschillende mobiele kranen die uitgerust kunnen worden met vrijwel alle hulpstukken.
  • Mini- en midigravers: voor de kleinere werkzaamheden hebben we mini- en midigravers van 1 tot 8 ton.
  • Trekkercombinaties: trekkers met gronddumpers groot en klein worden door hun uitgebreide mogelijkheden ook vaak gebruikt in het grondverzet.

Dus of u nou een minikraan wilt huren in Zeeland of één van onze andere mogelijkheden: zowel bedrijven als particulieren zijn bij ons aan het juiste adres voor machines van een uitstekende kwaliteit.

Machines huren in Zeeland? Wij helpen u graag!

Wanneer u gebruik wilt maken van de grondverzetmachines of grondverzetmaterieel van Melse Maljaars, nodigen we uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wilt u een minikraan huren in Zeeland of heeft u nog wat advies nodig over de grondverzetmachine die u wilt huren? Wij laten u graag kennismaken met onze uitgebreide mogelijkheden.