Grondverzetmachines en materiaal

Met ons huidige machinepark van rupskranen, wielkranen, mini- en midigravers, shovels, schrankladers, levelers, knijperauto’s, gronddumpers, rupsdumpers en allerlei andere aanverwante machines proberen we in de behoefte van vele klanten te voorzien. Dit zijn onder andere aannemers in de grond-, weg- en waterbouw, gemeentes, waterschappen, hoveniers, bouwbedrijven en particulieren. Dus, voor de verhuur van grondverzetmachines in Zeeland of de verhuur van grondverzet materieel in Zeeland bent u bij Melse Maljaars aan het juiste adres.

Verhuur grondverzetmachines en materieel Zeeland? – onze mogelijkheden

Bij Melse Maljaars bent u aan het juiste adres voor de verhuur van grondverzet materieel en grondverzetmachines in Zeeland. Onze mogelijkheden hierin zijn erg uitgebreid. U kunt qua machines naast minikranen onder andere denken aan:

  • Shovels: ons shovelpark bestaat uit vier voertuigen met een bakinhoud van 1 tot 2,5 kuub.
  • Profileermachines: onze laadschoppen en schrankladers met levelers zijn niet meer weg te denken uit de Zeeuwse wegenbouw.
  • Rupskranen: wij beschikken over een vijftal rupskranen met een gewichtsklasse van 18 tot 40 ton.
  • Wielkranen: verschillende mobiele kranen die uitgerust kunnen worden met vrijwel alle hulpstukken.
  • Mini- en midigravers: voor de kleinere werkzaamheden hebben we mini- en midigravers van 1 tot 8 ton.
  • Trekkercombinaties: trekkers met gronddumpers groot en klein worden door hun uitgebreide mogelijkheden ook vaak gebruikt in het grondverzet.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wilt u meer weten over onze uitgebreide mogelijkheden op het gebied van verhuurgrondverzetmachines, graafmachines en grondverzet materieel in Zeeland? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. De professionele en ervaren medewerkers van Melse Maljaars laten u graag kennismaken met de mogelijkheden. Weet u al welke machine of wat voor materiaal u nodig heeft? Neem dan direct contact met ons op..